29 Nis 2024

Prof. Dr. Fazıl Sağlam, Prof. Dr. Korkut Kanadoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Erdi Yetkin, Laiklik Sempozyumu’na konuşmacı olarak katılacaklardır.

3-5 Mayıs 2024 tarihlerinde Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan Laiklik Sempozyumu’nda Fakültemiz Anayasa Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Fazıl Sağlam açılış konuşması yapacaktır. Prof. Dr. Fazıl Sağlam’ın kolaylaştırıcı olacağı Hukuk oturumunda Fakültemiz Anayasa Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Korkut Kanadoğlu “Anayasa Hukukunda Laiklik” başlıklı bildirisini sunacaktır. Aynı oturumda Fakültemiz Ceza Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Erdi Yetkin ise “Ceza Hukukunda Laiklik” başlıklı Dr. Barış Erman’la ortak bildirilerini sunacaktır.