5 Nis 2015

Yrd. Doç. Dr. Aylin Ünver Noi Johns Hopkins Üniversitesinde

Yrd. Doç. Dr. Aylin Ünver Noi, visiting scholar olduğu Center for Transatlantic Relations, Johns Hopkins Üniversitesi SAIS’de 30 Mart 2015 tarihinde “Challenges of Democracy in the Center and the Periphery: the European Union and Its Neighbors” (Merkezde ve Çevresinde Demokrasi Sorunları: Avrupa Birliği ve Komşuları) konulu bir konferans düzenledi.

Konferansta George Washington Üniversitesi’nden Esther Brimmer, Georgetown Üniversitesi’nden Jocelyn Cesari, Anti-Defamation League’den Andrew Srulevitch, USAID’den Alex Sokolowski, USIP ’den Renata Stuebner, the German Marshall Fund’dan Sir Michael Leigh, Heinrich Böll Foundation’dan Bastian Hermisson, Atlantic Council’dan Amy Hawthorne, McCain Institute’den David Kramer ve CTR, Johns Hopkins Üniversitesi SAIS’den Andras Simonyi, Aylin Ünver Noi, Debra Cagan, Donald Jensen, Shaazka Beyerle, Antonio Alvarez-Couceiro and Dajana Dzindo Avrupa Birliği ve komşularındaki demokrasi sorunları ile beraber AB ve ABD’nin dış politikasında önemli yer tutan demokratikleştirme politikalarının etkisini değerlendirdiler. Tüm gün süren konferansın izleyicileri arasında Büyükelçi Robert M. Beecroft, Prof. Charles Gati gibi önemli isimler de yeraldı.

Konferans programına aşağıdaki linkden ulaşabilirsiniz:

https://www.eventbrite.com/e/challenges-of-democracy-in-the-center-and-the-periphery-the-eu-and-its-neighbors-tickets-16125902007