17 May 2016

Yrd. Doç. Dr. Aylin Ünver Noi 5. Türkiye-Avrupa Forumu’nda

AB Uygulama ve Araştırma Merkezi Direktörü Yrd. Doç. Dr. Aylin Ünver Noi, 20-22 Nisan 2016 tarihlerinde İstanbul’da TASAM tarafından Global Sivil Diplomasi Zirvesi kapsamında düzenlenen 5. Türkiye-Avrupa Forumu’na katıldı.

Moderatörlüğünü Prof.Dr. Sema Kalaycıoğlu’nun yaptığı “Türkiye-AB Çok Taraflı Projeler ve Çok Boyutlu İlişkilere Etkisi” başlıklı panele Dışişleri Eski Bakanı Yaşar Yakış, Antalya Milletvekili ve Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Üyesi Niyazi Nefi Kara, Avrupa Parlamentosu Eski Milletvekili Emine Bozkurt, Gazeteci ve Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi Soli Özel ve Gedik Üniversitesi AB Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd.Doç.Dr. Aylin Ünver Noi konuşmacı olarak katıldılar. Yrd.Doç.Dr. Ünver Noi Türkiye-AB İlişkilerinin Bölgeselcilik ve Mega Serbest Ticaret Anlaşmaları Açısından bir değerlendirmesini yaptı.