9 Mar 2018

Yatlarda İç Mekan Tasarımı Konuşuldu

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde GSMF İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nün Yatlarda İç Mekan Tasarımı konulu konferansı için ağırladığı Doç. Dr. İnanç Işıl Yıldırım, etkinlik öncesi öğrencileri minik bebeği ile tanıştırdı. “Çocuk da yaparım, kariyer de” mesajıyla öğrencilere en önemli kariyerlerden birinin annelik olduğunu vurgulayan Doç. Dr. İnanç Işıl Yıldırım, salonda bulunan katılımcıların büyük sempatisini kazandı. Annelikle beraber, akademik kariyerini de devam ettiren İnanç Işıl Hanım, Yatlarda İç Mekan Tasarımı konusunda yapmış olduğu çalışmalardan oluşan konferansı öğrencilerin büyük ilgisi ve katılımı ile gerçekleştirdi. Konferans sonunda İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Begüm Erçevik Sönmez, konferansı gerçekleştiren  Doç. Dr. İnanç Işıl Yıldırım’a katılımlarından dolayı teşekkür edip, üniversite adına plaket takdim etti.