28 Ara 2015

Yamaç Paraşütü Kampı Tamamlandı

Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Yamaç Paraşütü Kampı 14-19 Haziran 2015 tarihlerinde, üniversite tarafından görevlendirilen Yrd. Doç. Dr. Özgür Nalbant, Öğr. Gör. Asil Özbay ve Öğr. Elm. Savaş Yıkılmaz nezaretinde Denizli’nin Pamukkale ilçesinde gerçekleştirildi.

Farklı bölümlerden 15 öğrencinin katıldığı uygulamalı ve kuramsal eğitimlerin sonunda başarılı olan öğrencilerimize 27 Aralık 2015 tarihinde, Üniversite Kamplar Direktörü Prof.Dr. Hasan Kasap ve Yamaç Paraşüt Öğretmeni Savaş Yıkılmaz’ın katılımlarıyla “Türk Hava Kurumu Yamaç Paraşütü Başlangıç Pilot Sertifikası” verildi Öğrencilerimiz aldıkları bu belgeyle Yamaç Paraşütü kullanmak için ilk seviyeyi bitirmiş oldular. Öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.