20 Tem 2018

Women In Power Projesi Başladı

Üniversitemiz İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finans Bölümü ve AIESEC İstanbul Asya tarafından Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri #5 Toplumsal Cinsiyet Eşitliği kapsamında 23 Temmuz – 17 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Women In Power Projesi, 19 Temmuz Perşembe günü, Rektörümüz Prof. Dr. Zafer Utlu ve Uluslararası Ticaret ve Finans Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Burcu Yavuz Tiftikçigil’in yaptığı açılış konuşmasıyla başladı.

22 farklı ülkeden öğrencinin katılımıyla gerçekleşen proje öncesinde, ülkemize gelen katılımcılar Üniversitemiz öğrencileri tarafından havaalanında karşılandı. Proje öncesinde katılımcılarımızla yakından ilgilenen öğrencilerimiz, tarihi mekanlara yapılan gezilerle katılımcılarımıza İstanbul’un tarihi ve kültürel değerlerini tanıttı.

Women In Power Projesi, 17 Ağustos’a kadar devam edecek.