7 Şub 2024

Üniversitemizden Sağlık Çalışanlarına Stratejik Yönetim Eğitimi

Sağlık Çalışanları için düzenlenen “Stratejik Yönetim” Eğitimi, Dr. Öğr. Ü. Tuğbay Burçin Gümüş rehberliğinde İstanbul Gedik Üniversitesi Kartal Yerleşkesi ve Çemberlitaş İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim Merkezinde gerçekleştirildi.

Eğitim, 3 gün, 220 katılımcı ile yoğun ilgiyle gerçekleşti. Sağlık çalışanlarının profesyonel gelişimine katkı sağlayan bu eğitim programı, katılımcılara stratejik yönetim konusunda kapsamlı bir perspektif sunmayı amaçladı.

Eğitimde, sağlık hizmetlerinde etkin yönetim ve planlama stratejileri, analizleri, kaynakların verimli kullanımı, kriz yönetimi ve kalite standartlarının yükseltilmesi gibi konular ele alındı. Üniversitemiz ve İl Sağlık Müdürlüğü arasındaki bu iş birliği, sağlık çalışanlarının mesleki becerilerini artırmak ve kaliteli hizmet sunumunu desteklemek amacıyla atılan önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir. Bu tür eğitimlerin devam ederek daha geniş kitlelere ulaştırılması, sağlık sektöründe sürekli gelişimin sağlanmasına katkı sağlayacaktır.