7 Şub 2020

Üniversitemizden Bir Sosyal Sorumluluk Projesi Daha: Tasarım Beceri Atölyeleri Projesi

İstanbul sınırları içerisinde yer alan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi eğitim kurumlarında, Tasarım-Beceri Atölyeleri’nin (TBA) öğretimsel sürecinin etkili biçimde işleyebilmesine yönelik sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Üniversitemiz ile İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında işbirliğine ilişkin bir protokol imzalandı. Üniversitemizi temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Şaduman OKUMUŞ 22 Ocak 2020 tarihinde Sabancı Öğretmenler Evinde gerçekleştirilen protokol imza törenine katıldı. İstanbul Gedik Üniversitesi, TBA projesini Eğe Sanayi İlkokulu ile gerçekleştirilecek olup, proje Dr. Öğr. Üyesi Fatih YALÇIN koordinatörlüğünde yürütülecektir.