17 Şub 2020

Üniversite-Sanayi İşbirliği Projesi ile hazırlanan bildiri POMSAD Kongresinde Sunuldu

Mekatronik Müh. Bölüm Başkanımız Doç.Dr.Savaş Dilibal Gedik Termo Vana Ar-Ge ve Kalite Müdürü Tuncer AYNA ve Gedik Holding CEO’su Doç.Dr. Mustafa KOÇAK ile 12-13 Şubat 2020 tarihlerinde Pompa Sanayicileri Derneği (POMSAD) tarafından ODTÜ Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen 10. Pompa, Vana ve Kompresör Kongresine katıldı.

Kongrede, üniversite-sanayi işbirliği projesi ile hazırlanan “Akıllı Malzemelerin Endüstriyel Vanalarda Kullanılması” konulu bildirinin sunumunu Doç.Dr.Savaş Dilibal’ın danışmanlığında İstanbul Gedik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Savunma Teknolojileri Programında doktora öğrencisi olan Tuncer Ayna yaptı.