29 Kas 2023

UNIVERSITAS NEGERI PADANG (PADANG DEVLET ÜNİVERSİTESİ) TARAFINDAN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Erasmus KA171 Uluslararası Kredi Hareketliliği programı kapsamında iş birliği gerçekleştirdiğimiz Endonezya’da yerleşik Padang Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ganefri ve Uluslararası İlişkiler Direktörü Prof. Dr. Rusnardi Rahman Putra 22 Kasım 2023 tarihinde Üniversitemizi ziyaret ederek Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ahmet Kesik ile bir araya geldi. Toplantıda ayrıca Dış İlişkiler ve Erasmus Koordinatörü Yücel Kamar, Mühendislik fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Redvan Ghasemlounia ve Dr. Öğr. Üyesi Murathan Alpay da hazır bulundu.

Toplantıda önümüzdeki dönem KA171 başvurusu için yapılacak hazırlıklar ve iki Üniversitenin Erasmus kapsamı dışında, özellikle mühendislik alanında master programlarına yönelik öğrenci değişim programı yürütmesi hususları ele alındı.

Verimli iş birliği gerçekleştirdiğimiz Padang Devlet Üniversitesi’nin Rektörü Sayın Ganefri’nin tavsiyesi ve aracılığıyla, yine Endonezya’da yerleşik Bung Hatta Üniversitesi ile akademik iş birliği yapılması yönünde mutabakata varılmış ve mutabakat metni (MoU) toplantı esnasında sayın Rektörümüz tarafından imzalanmıştır.

Her iki Üniversite ile verimli iş birliğimizin yakın dönemde artarak devam etmesi ön görülmektedir.

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?