2 Mar 2016

Türkiye-AB Sürecinde Eğitim, Burs ve İş Olanakları Konferansı

Avrupa Birliği Bakanlığı Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlığı’ndan Koordinatör Ulaş Ceran ve Avrupa Birliği Bakanlığı İstanbul Temsilciliği’nden Avrupa Birliği Uzmanı Sinem Bölükbaşı’nın katılımıyla, 26 Şubat Cuma günü saat 11-13 arasında “Türkiye Avrupa Birliği Sürecinde Eğitim, Burs ve İş Olanakları” başlıklı konferans gerçekleşmiştir. Konferans’a Üniversitemizin değişik Fakülte ve birimlerinden öğretim elemanları ile öğrenciler katılmışlardır. Konferansta, Türkiye-Avrupa Birliği süreci, lisansüstü eğitim burslarından “Avrupa Birliği Jean Monnet Bursu” ile “Avrupa Koleji” bursları ile Avrupa Birliği Bakanlığı dahil kamu kurumlarında ve uluslararası örgütlerde iş olanakları hakkında bilgi verilmiş; Avrupa Birliği süreci ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulunulmuştur. Konferans sonunda Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Berrak Kurtuluş tarafından katılımcılara “Tema Kartı” hediye edilmiştir”.

İlgili linkler: