27 Haz 2014

Tiyatro Kulübü İlk Oyununu Oynadı

Üniversitesi Tiyatro Kulübü kurulur kurulmaz çalışmalarına başladı. Başkanlığını Eray Doğan, danışman öğretmenliğini SKS biriminde görevli olan ve aynı zamanda tiyatro oyunu yazarı ve yönetmeni olan Burak Akyüz’ün yaptığı kulüp, öncelikle Orhan Veli KANIK’ın 100. doğum yılı münasebetiyle, onun şiirlerinin tiyatral bir sunumunu sahneye koymak için kolları sıvadı.

Kısa zamanda ekibini kuran ve oyun çalışmalarına başlayan kulüp, oyunlarını Gedik Üniversitesi Konuk Evi’nde sergiledi. Oyun, aralarında rektörümüz Prof. Dr. Berrak KURTULUŞ’un da yer aldığı seyircilerin beğenisini kazandı.

Tiyatro Kulübü başkanı Eray Doğan, kısa zamanda büyük bir iş başardıklarını belirterek, bu kısıtlı zamanda yapılanların ilerde çok daha büyük oyunların habercisi olduğunu belirtti.