12 May 2017

Ticaretin Finansmanında Türk Eximbank’ın Rolü

İstanbul Gedik Üniversitesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Uluslararası Ticaret ve Finans Bölümü tarafından D Blok Doktora Salonu’nda 8 Mayıs 2017 tarihinde düzenlenen “Uluslararası Ticaretin Finansmanında Türk Eximbank’ın Rolü” adlı etkinliğin konuğu Türk Eximbank Genel Müdür Yardımcısı Enis Gültekin’di. Katılımın yoğun olduğu etkinliğe Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kesik, Uluslararası Ticaret ve Finans Bölümü Öğretim Üyeleri ve öğrencilerinin yanı sıra Gedik Holding Uluslararası Ticaret departmanı yöneticileri de katıldı.

Türk Eximbank ve çalışmaları hakkında detaylı bilgi paylaşan Enis Gültekin, katılımcılar tarafından sorulan soruları cevaplandırdı. Etkinlik sonunda, katılımından ötürü Enis Gültekin’e teşekkür plaketi verildi.