21
Tem
2025
Tercih ve Tanıtım Günleri: Gastronomi Atölyeleriyle Lezzetli Buluşma
Tercih ve Tanıtım Günleri kapsamında Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tanıtım etkinlikleri 23, 24, 25 ve 26 Temmuz tarihlerinde Halil Kaya Gedik Yerleşkesi’ndeki uygulama mutfağında gerçekleştirilecektir.
İlgili tarihlerde aday öğrencilerimize bölümün yapısı, eğitim içeriği ve olanaklar hakkında bilgi verilecek; ayrıca akademik kadromuz tarafından atölye etkinlikleri gerçekleştirilecektir. Etkinlik takvimi aşağıda yer almaktadır.
Tanıtım Etkinliğinin Tarihi | Görevlendirilen Akademik Personel | Etkinlik İçerik Bilgisi |
23 Temmuz 2025 Çarşamba | Arş. Gör. Sinem TURAN | Limonlu Cheesecake Atölyesi |
24 Temmuz 2025 Perşembe | Öğr. Gör. Büşra DİKEN ÇOLAK | Fettuccine Alfredo Atölyesi |
25 Temmuz 2025 Cuma | Arş. Gör. Cansel YÜKSEL | Limonlu Soslu Turta Atölyesi |
26 Temmuz 2025 Cumartesi | Arş. Gör. Seray EVREN | Focaccia Atölyesi |
Tüm aday öğrencilerimiz ve misafirlerimiz davetlidir.
Yayınlanma Tarihi: 21 Temmuz 2025