21 Nis 2021

İstanbul Gedik Üniversitesi ve Gedik Test Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen Robot Kaynak eğitimi başladı. Açılışına Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkanı/ İstanbul Gedik Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sn. Hülya Gedik, Gedik Holding CEOsu Sn. Doc. Dr. Mustafa Koçak ve İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Nihat Akkuş’un da katıldığı eğitimde katılımcılara 1 tam gün teorik eğitim 1 tam gün endüstriyel robotun çalışma prensipleri ve 1 tam gün robotik kaynak programlama ve uygulama dersi veriliyor. Eğitimlerin sonunda TURKAK TS EN ISO 14732 standardına göre kaynakçı belgelendirme sınavı düzenleniyor ve TÜRKAK onaylı uluslararası geçerliliği olan Kaynakçı Sertifikası veriliyor.