11 Oca 2019

Radyo Gedik Lansmanı Gerçekleştirildi

Türkiye’nin ilk ve tek kurumsal internet radyosu Radyo Gedik yayın hayatına başlamasını dostlarıyla kutladı. Teşvikiye’de Radyo Gedik’in kardeş kuruluşu, sağlıklı yemek ve yaşamın adresi Healin’de gerçekleştirdiğimiz lansman davetinde, Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Gedik Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hülya Gedik ve Radyo Gedik Genel Müdürü Hande Demirel evsahipliği yaptı. Davete İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörü Prof Dr Zafer Utlu, Gedik Holding CEO’su Mustafa Koçak, Asya Sadıklar, Gedik Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kesik, Woman TV Genel Yayın Yönetmeni Ahu Özyurt, Capital Dergisi Yazı İşleri Müdürü Ebru Fırat Tayman, Gazeteci/Yazar Volkan Akı, Şef Sinan Damgacıoğlu, Mutfak Dostları Derneği Başkanı Zeynep Kakınç, Diyetisyen Dilara Koçak, Oyuncu Ethel Mulinas, Fortune Dergisi yazarları Kerem Özdemir, Ayfer Yıldız, Ekonomist Vedat Özdan, Mehmet Erten, Gülay Güner gibi çok sayıda kıymetli isim katıldı. Davette Radyo Gedik’in programcıları Gazeteci/Yazar Füsun Saka, Türkan Hiçyılmaz, Uzman Gelişim Psikoloğu Sinem Özen Canbolat, Sencer Özkal, Emin Şahin, Fırat Ülgay ve İstanbul Gedik Üniversitesi öğrencileri de hazır bulundu.

Gedik Holding ve İstanbul Gedik Üniversitesi insiyatifleriyle kurulan Radyo Gedik markalarımızın gücü, dinleyicilerinin kalbi kulağı olmayı sürdürecek.