10 May 2018

Pendik İlçesi’nde Bulunan Mesleki ve Teknik Liselerinin ve Meslek Yüksek Okulları’nın İş Kolları Yönelim Haritasının Belirlenmesi

Uluslararası Ticaret ve Finans Bölüm Başkanı Doç.Dr. Burcu YAVUZ TİFTİKCİGİL , Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç.Dr. Tuna USLU, Arş.Gör. Serkan SOYAK ve Arş.Gör. Tolga SEZDİ, “Pendik İlçesi’nde Bulunan Mesleki ve Teknik Liselerinin ve Meslek Yüksek Okulları’nın İş Kolları Yönelim Haritasının Belirlenmesi” adlı Bilimsel Araştırma Projesi kapsamında yuvarlak masa toplantısı düzenledi.

Mesleki Yeterlilikler Kurumu Uzmanı Mustafa Özgen, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği Genel Direktörü Hüseyin Yılmaz ve İş Güvenliği Uzmanı/Kalite Uzmanı Hilal Sümer toplantıya konuşmacı olarak katıldı.

Toplantıda, Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcileri, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcileri, Gedik Eğitim Vakfı başta olmak üzere çeşitli dernek ve vakıflardan temsilciler ile çeşitli vakıf üniversitelerinin MYO öğretim elemanları ve İstanbul Gedik Üniversitesi öğretim elemanları da görüşlerini ortaya koydu.