15 May 2015

Özel Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi’nden Ziyaret

Özel Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi Fotoğraf Kulübü, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nün düzenlediği ve 12 Mayıs tarihinde açılan “İstanbul’da Bahar” Konulu lise öğrencilerine yönelik Fotoğraf Yarışması sergisini ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Berrak Kurtuluş, Rektör Yardımcısı GSMF Dekanı Prof. Dr. Adnan Şişman, Yrd. Doç. Dr. Ayşin Şişman ve Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ruhcan Akil’in sergiye fotoğraflarıyla katılan öğrencilere Katılım Belgelerini teslim ettiği ziyaretten sonra Yarışma Yürütücüsü Arş. Gör. Nil Müge Felekten, Fotoğraf Kulübü Koordinatörü Bülent Aydın ve kulüp öğrencilerine İstanbul Gedik Üniversitesi Kartal Yerleşkesi ve Görsel İletişim Tasarımı bölümü tanıttı.