21 Mar 2022

Orkestra Şefi Cem MANSUR “Yaşamın Müziği” Dersi ile Öğrencilerimizle

Dünyaca ünlü orkestra Şefi Cem MANSUR Bahar 2022 döneminde açılan Üniversite Seçmeli dersi ile öğrencilerimizle müziğin evreninde buluşacak. Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Görsel İletişim tasarımı Bölümü’nde Seçmeli ders olarak açılan GİT 484 Yaşamın Müziği dersi gerek fakülte gerekse de tüm üniversitemiz öğrencilerinin yararlanabileceği nitelikte. Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nün  çok disiplinli ve  çok kültürlü bir bölüm olması öğrencilerin ders çeşitliliği içinde zenginleşmesine ve mesleki gelişimlerinin yanı sıra kültürel olarak da birikim elde etmelerine olanak sağlıyor.
23 Mart 2022 tarihine dek uzatılan “Ders Ekleme ve Bırakma Haftası” nedeniyle; öğrenciler,  “Yaşamın Müziği” üniversite seçmeli dersi ve  şef Cem MANSUR ile müziğin evreninde bir yolculuğa çıkabilirler.