27 Kas 2018

Öğretmenler Günü Etkinliği Gerçekleştirildi

24 Kasım Cuma günü Meslek Yüksekokulumuzda gerçekleştirilen Öğretmenler Günü Etkinliğimiz Rektörümüz Prof. Dr. Zafer UTLU, Rektör Yardımcımız ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Kamil ÖZER ile Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Sefer ADA’nın açılış konuşmasıyla gerçekleşti. Açılış konuşmalarının ardından Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ile Antrenörlük Bölümü öğrencilerimizin halk oyunu gösterisiyle devam eden etkinliğimiz, Antrenörlük Bölümü öğrencilerimizin verdiği konserle devam etti. Konser sonrasında, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencilerimiz, Müzik Öğretmeni Esra Erbil yönetiminde beden perküsyonu gösterisini sergilediler ve hep birlikte Öğretmenlik Yemini’ni ettiler. Rektörümüz Prof. Dr. Zafer UTLU, Rektör Yardımcımız ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. M. Kamil ÖZER, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yavuz TAŞKIRAN ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Sefer ADA’nın, Araştırma Görevlilerimiz Merve BAL, Meriç ÖDEMİŞ ile Öğretim Görevlimiz Esra ERBİL’e plaketlerini takdim etti. 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliğimiz sona erdi.