13 Mar 2018

Öğrencilerimiz Gururlandırdı

Kick Boks Üniversiteler Türkiye Şampiyonası’nda üniversitemizi 81kilo Full Contact katogorisinde temsil eden Muhammet YUSUF ZENGİN Türkiye Birincisi oldu. Kilosunda 15 sporcu bulunan Muhammet YUSUF ZENGİN, Erciyes Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi ve Atatürk Üniversitesi’nden şampiyonaya katılan rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. Aynı Şampiyonada, öğrencilerimizden Muhammed KARTAL da  Point Fighting kategorisi 63kg. da müsabakaya çıktı.  Sporcumuz gurubundaki Düzce Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve  Fırat Üniversitesi adına yarışan rakiplerini yenerek finale kaldı ve Türkiye İkincisi olarak şampiyonayı başarılı bir şekilde tamamladı. Öğrencilerimizden Kenan GÜZEL ise 71 kilo Full Contact kategorisinde Üniversitemizi temsil etti. Kilosunda 14 sporcu bulunan GÜZEL, İnönü Üniversitesi , Yıldız Teknik Üniversitesi ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nden rakiplerini yenerek Türkiye Üçüncüsü oldu.