5 May 2023

MUAY THAI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDAN ÖĞRENCİLERİMİZ KAZANDIKLARI MADALYALARLA 3.’LÜK KUPASININ SAHİBİ OLDU

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun düzenlediği Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda öğrencilerimiz; Buluthan Bulut 63 kiloda altın madalya, kadınlarda Aleyna Odabaşı 57 kiloda gümüş madalya, Şeymanur Şahin 67 kiloda bronz madalya kazanarak takım olarak 3.’lük kupasının sahibi oldu.

Türkiye Üniversiteliler Muaytai Şampiyonası 2- 5 Mayıs tarihleri arasında Ordu’da gerçekleştirildi. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun düzenlediği şampiyonaya 20 üniversiteden 110 sporcu katıldı. Yarışmaya katılan öğrencilerimizden Buluthan Bulut 63 kiloda altın madalyayı kazanırken, kadınlarda Aleyna Odabaşı 57 kiloda gümüş madalya, Şeymanur Şahin ise 67 kiloda bronz madalyanın sahibi oldu. Altın, bronz ve gümüş madalya kazanan öğrencilerimiz yarışmadan 3.’lük kupasıyla döndü.

Sporcularımızı, Dr. Öğr. Üyesi Seyed Houtan Shahidi ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Levent Yılmaz’ı da tebrik ederiz.