17 Nis 2018

Mimarlık ve Yarışma Başlıklı Söyleşi Gerçekleştirildi

‘’Mimar Sinan Haftası Etkinlikleri’’ kapsamında “Mimarlık ve Yarışma” Başlıklı Söyleşi Gerçekleştirildi.

Mimarlık – İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümleri ile ortak düzenlenen ‘’Mimar Sinan Haftası Etkinlikleri’’ kapsamında 10.04.2018, Salı günü, Saat: 11:00 -12:00 arasında, İlker İĞDELİ ve Aykut İĞDELİ tarafından “Mimarlık ve Yarışma” konulu Söyleşi, B Blok -1. Kat Konferans salonunda gerçekleştirildi. İlker İĞDELİ ve Aykut İĞDELİ, İğdeli Mimarlık Ofisi olarak katıldıkları yarışmalardan derledikleri bir sunum gerçekleştirdiler. Mimarlık yarışmalarının öğrenciler açısından, tasarım süreçlerini kontrol edip, öğrenebilecekleri, geliştirebilecekleri ve kendilerini değerlendirebilecekleri bir yer olduğunu yorumlayan İlker İĞDELİ ve Aykut İĞDELİ, sunum sonrasında konukların ve öğrencilerin çeşitli sorularını cevaplandırdılar. Söyleşi çok sayıda konuk öğretim üyesi ve öğrencinin katılımı ile gerçekleşti.

Söyleşi sonunda Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölüm Başkanı ve Dekan V. Sayın Prof. Dr. Feride ÖNAL söyleşiyi gerçekleştiren İlker İĞDELİ ve Aykut İĞDELİ’ye katılımlarından dolayı teşekkür edip, üniversite adına plaket takdim etti.
Sayın İlker İĞDELİ ve Aykut İĞDELİ’ye değerli katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.