13 Nis 2018

Mimar Sinan’ın 16. Yüzyıl Türk Mimarisi’ndeki Yeri Konulu Konferans Gerçekleştirildi

‘’Mimar Sinan Haftası Etkinlikleri’’ kapsamında “Mimar Sinan’ın 16. Yüzyıl Türk Mimarisi’ndeki Yeri” Başlıklı Konferans Gerçekleştirildi.

Mimarlık – İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümleri ile ortak düzenlenen ‘’Mimar Sinan Haftası Etkinlikleri’’ kapsamında 09.04.2018, Pazartesi günü, Saat: 11:00 -12:00 arasında, Sayın Prof. Dr. Filiz ÖZER tarafından “Mimar Sinan’ın 16. Yüzyıl Türk Mimarisi’ndeki Yeri” konulu Konferans, B Blok -1. Kat  Konferans salonunda gerçekleştirildi. Konferans çok sayıda konuk öğretim üyesi ve öğrencinin katılımı ile gerçekleşti. Konferans sonunda Sayın Rektör Yardımcıları Prof. Dr. H. Şaduman OKUMUŞ, Sayın Prof. Dr. Adnan ŞİŞMAN ve Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölüm Başkanı ve Dekan V. Prof. Dr. Feride ÖNAL konferansı gerçekleştiren  Sayın Prof. Dr. Filiz ÖZER’e katılımlarından dolayı teşekkür edip, üniversite adına plaket takdim etti.

Sayın Prof. Dr. Filiz ÖZER’e değerli katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.