1 Şub 2024

MARMARA EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİNDE ÖĞR. GÖR. İREM ALTAN AKSU KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE ”ÇOCUKLAR MUTLU YARINLAR UMUTLU” PROJESİNİN BEŞİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çocuk Gelişimi Programında 5 yıldır sürdürülen Çocuklar Mutlu Yarınlar Umutlu projesi Marmara Pendik Eğitim Araştırma Hastanesinde haftanın 3 günü, farklı temalar kapsamında çocuklarla buluştu. Çocukların kaygı seviyelerini en aza indirgemeyi, hastanede geçen sürelerde çocukları dijital oyunlardan uzaklaştırmayı hedefleyen proje ekibi, etkinlikleri düzenlerken gerekli sağlık önlemlerini aldı. Proje ekibinde Sedanur Çintesun, Aslı Özuygur, Zühre Onuk, Zinnet Kurt ve Zeliha Güldemir yer aldı.

Gedik MYO Konferans Salonunda düzenlenen THU Proje Sunumları toplantısına katılan Marmara Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anaokulu Koordinatörlüğünü yapan Bedriye AĞAÇDİKEN katılarak proje ekibine Teşekkür Belgesi takdiminde bulundu.