12 Ara 2012

KOSGEB Destekli Kobi Gelişim Eğitimleri

KOSGEB ve GEDİK Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliği ile  %50 destekli sertifikalı KOBİ Gelişim Eğitimleri.

50 yıllık girişimcilik ve sanayi tecrübesine sahip Gedik Holding vizyonu içinde kurulan ve Üniversite-sanayi işbirliğinin öncülerinden GEDİK ÜNİVERSİTESİ bünyesinde yer alan “Yaşam Boyu Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (GÜYEM)”, farklı alanlarda kendilerini geliştirmek isteyen kişilere, nitelikli iş bulma olanakları sağlayıcı programlar düzenlerken, aynı zamanda kurumların taleplerine uygun, çağdaş donanımlı, kalifiye elemanlar yetiştirecek eğitim programları sunmaktadır.

Genel Yönetim, Pazarlama Yönetimi, Üretim Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Mali İşler ve Finansman Yönetimi, Dış Ticaret ve Uluslararası Mevzuat, Bilgisayar ve Bilgi Teknolojileri, Enerji Teknolojileri, Yeni Teknik ve Teknolojiler, Yenilik, Mesleki ve Teknik Eğitim, CE İşareti, Ürün Belgelendirme ve Çevre konu başlıklarındaki eğitimler KOSGEB Genel Destek Programı kapsamında desteklenmektedir. 

KOBİ GELİŞİM PROGRAMLARI,

GEDİK Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (GÜYEM), KOBİ Gelişim Programları ile, iş dünyamızın zenginliği olan KOBİ’lerin zorlu rekabet koşullarında, sürekli iyileşerek kalıcı organizasyonlara dönüşmelerini sağlamayı amaçlamaktadır.

GEDİK Üniversitesi Yaşam Boyu eğitim Merkezi (GÜYEM), Üniversite akademik birimleri ve iş dünyasından profesyonellerle, KOBİ’lerin gerçek ihtiyaçlarını saptamış ve bu ihtiyaçlara nitelikli çözümler üretecek eğitim modelleri oluşturmuştur.