8 Mar 2023

KADINLARIN DİJİTAL GİRİŞİMCİLİKTE GÜÇLENDİRİLMESİ VE GÖRSEL İLETİŞİM ALANI UYGULAMALARI” İSİMLİ KİTAP KAGİMER TARAFINDAN YAYIMLANDI

“Kadınların Dijital Girişimcilikte Güçlendirilmesi ve Görsel İletişim Alanı Uygulamaları” isimli kitabın lansmanı Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Hülya Gedik ve Rektörümüz Prof. Dr.  Ahmet Kesik’in katılımlarıyla gerçekleştirildi.

İstanbul Gedik Üniversitesi Kadın Girişimciliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGİMER) öncülüğünde 2023 yılında hayata geçirilen ve yaklaşık 300 kadının hayatına dokunan “Kadınların Dijital Girişimcilikte Güçlendirilmesi” projelerine yönelik hazırlanan eğitim içerikleri, alan literatür taraması, anket, analiz ve farklı araştırma yöntemleri kullanılarak 9 bölümden oluşan bir kitaba dönüştürülmüştür.

Üniversitemiz akademisyenlerinin bölüm yazılarıyla katkı sunduğu kitap içeriğinde, kadınların dijital girişimcilik yolu ile güçlenmesi, bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanılması ve e-ticaretin önemi vurgulanmaktadır.