10 Nis 2023

İSTKA YETENEK İSTANBUL DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA ÜNİVERSİTEMİZ, “YAZILIM SEKTÖRÜNE YÖNELİK YENİLİKÇİ, UYGULAMALI EĞİTİM VE İSTİHDAM PROJESİ” İLE BAŞARILI BULUNMUŞ VE PROJE DESTEĞİ ALMIŞTIR

yetenek istanbulYazılım Sektörüne Yönelik Yenilikçi, Uygulamalı Eğitim ve İstihdam Projesi kapsamında Yazılımcı Eğitim ve Uygulama Merkezi kurularak, 120 işsiz gence bir sene boyunca toplam 480 saat yazılım eğitimi verilecektir. Bunun yanı sıra her bir gence mentörlük ve sosyal beceri eğitimleri de sunulacaktır. Eğitim sonunda en az 60 öğrencinin istihdamı doğrudan Uygulama Merkezi tarafından yapılacaktır.

Projemizin sürdürülebilir özelliği ile ülkemiz kalkınmasına katkı vermesini ve gençlerimize başarılar getirmesini dileriz.

yetenekistanbul.gedik.edu.tr