31 Mar 2022

İŞ’TE Gelecek Buluşmalarının ilki gerçekleştirildi.

İŞ’te Gelecek Buluşmalarının ilki 30 Mart 2022 Çarşamba günü GEDİK Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda düzenlendi.

İşte Gelecek Buluşmalarının ilk konuğu  Arzum Yönetim Kurulu Başkanı / DEİK Asya Pasifik İş Konseyi Başkanı Murat Kolbaşı oldu.

Kolbaşı Konuşmasında Arzum’un, sektöründe öncü bir firma olma yolunda ilerlemesinden, Türk kahvesinin dünya yolculuğundan, strateji, hedef ve planlarından  ve kendi yolculuğundaki özel anılarından bahsetti.

İstanbul Gedik Üniversitesi öğrencileriyle interaktif gerçekleştirilen etkinlikte Murat Kolbaşı’nın sorduğu sorulara cevap veren 3 öğrencimize Arzum Okka kahve makinesi hediye edildi.

250 kişinin katıldığı konferans Mütevelli Heyet Başkanımız Hülya Gedik, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleşti.

Mütevelli Heyet Başkanımız Hülya GEDİK etkinlik sonunda Murat Kolbaşı’ya özel işlemeli Türk Bayrağını, ülkemizi dünyanın her yerinde gururla temsil etmeleri anısına hediye etti.