14 May 2015

İstanbul’da Bahar Konulu Fotoğraf Yarışması Sergi Açılışı

İstanbul Gedik Üniversitesi, Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nün düzenlediği “İstanbul’da Bahar” Konulu lise öğrencilerine yönelik Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.

12 Mayıs 2015 Salı günü Kartal Yerleşkesi A Blok Sergi Salonu’nda Rektör Prof. Dr. Berrak Kurtuluş tarafından ödül kazanan öğrencilere ödülleri ve Katılım Belgeleri verildi. Törene Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Rabia Akçelik, Radyo – Televizyon Programı öğretmenleri Fulya Işık ve Yusuf Ertuğrul, İstanbul Gedik Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve GSMF Dekanı Prof. Dr. Adnan Şişman, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dilara Özer, Görsel İletişim Tasarımı bölümünden Fotoğraf Sanatçısı, Öğr. Gör. Ömer Orhun, Yrd. Doç. Dr. Ayşin Şişman ve Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ruhcan Akil, Yarışma Yürütücüsü Arş. Gör. Nil Müge Felekten, yarışmaya katılan öğrenciler ve velileri, üniversite öğrencileri katıldı. Ödül töreninden sonra sergi açılışı gerçekleşti.

Tuzla, Pendik, Kartal ve Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı lise ve dengi okul öğrencilerinden gelen fotoğraflar jüri üyeleri tarafından değerlendirilerek ödül dağılımı sonuçlandırıldı.

Ödüller

  1. Meltem Karaca – Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  2. Saliha Yüce – Mediha Engizer Kız Teknik ve Meslek Lisesi
  3. Binnaz Yıldırım – Maltepe Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mansiyon

Sergilenmeye değer görülen eserler

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?