27 Mar 2024

İstanbul Gedik Üniversitesi, Yeşilay İşbirliğinde Bağımlılıkla Mücadele Sempozyumu Düzenledi

İstanbul Gedik Üniversitesi, Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu ve Yeşilay işbirliğinde düzenlenen Bağımlılıkla Mücadele Sempozyumu, 6 Mart 2024 tarihinde İstanbul Gedik Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda gerçekleşti. Adalet Meslek Yüksekokulu Okulu Öğretim Görevlisi Nurçin Küçükyazıcı ve Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Deniz Akçay Balcı koordinatörlüğünde gerçekleşen etkinlik, büyük ilgi gördü.

Sempozyum, bağımlılıkla mücadele konusunda uzman konuşmacıların, Üniversite öğrencilerimizin ve lise öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti ve öğrencilere önemli bilgiler aktarıldı.

Öğrencilerin bilinçlenmesi katkı sağlayan bu önemli etkinlikte alanında uzman konuşmacıların bağımlılıkla ilgili yaptıkları sunumlar gerçekleştirildi. Sempozyuma Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kıraç ve Kartal Yeşilay Şube Başkanlığı tüm birimleri katılım göstermiştir.

İstanbul Gedik Üniversitesi, toplumsal farkındalığı artırmak adına Yeşilay ile birlikte çalışarak önemli bir adım atmıştır.

 

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?