12 Şub 2021

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yayınlandı

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

1. Yarışma yalnız İstanbul Gedik Üniversitesi öğrencilerinin katılımına açıktır.
  2. Yarışmada performansı sergilenecek parça cover (yeniden icra) ya da beste olabilir. Seslendirilecek parça yerli ya da yabancı olabilir. Parça, sözlü olabileceği gibi, enstrümantal bir parça da seçilebilir. Tür kısıtlaması yoktur.
  3. Yarışmacıların yarışmaya bireysel olarak katılması gerekmektedir. Yarışmaya grup olarak katılım yapılamaz.
  4. Yarışmacılar yarışmaya yalnız vokal kaydıyla veya vokali destekleyecek bir enstrümanı da yine kendileri çalarak katılabilirler.
  5. Performansların canlı olması ve video kaydı olarak sunulması gerekmektedir.
  6. Performans videoları 1 Mart 2021 17:30’a kadar sksdb@gedik.edu.tr adresine wetransfer linki olarak gönderilmelidir.
  7. Yarışmacı başvuru mailine sırasıyla ad-soyad, okul numarası, bölüm ve sınıf bilgilerini yazmalıdır.
  8. Yarışmaya katılımın beste ile olması durumunda bestenin katılımcıya ait olmadığı anlaşılırsa katılımcı yarışmadan diskalifiye edilir. Ödül alması durumunda ödülü geri alınır.
  9. Yarışmayı 3 kişilik jüri değerlendirecektir. Değerlendirme kriteri ses ve enstrüman tekniğindeki yeterlilik olacaktır.
  10. Jüri değerlendirmesinin ardından performanslar igunsks Instagram hesabında öğrencilerin oylamasına sunulacaktır.
  11. Jüri değerlendirmesinin ağırlıklı ortalaması toplam değerlendirmenin %90’ını oluşturacaktır. Instagram oylamaları değerlendirmenin %10’unu oluşturacaktır.
  12. Instagram oylamalarında post başına yapılan beğenilerin ve yorumların toplamı belirleyici olacaktır.
  13. Instagram oylaması 1 hafta sürecektir.
  14. Yarışmanın sonucu 15.03.2021 tarihinde açıklanacaktır. SKS Dairesi yarışmanın açıklanacağı günü değiştirme hakkında sahiptir.