19 Şub 2024

İstanbul Gedik Üniversitesi ile KUTSO Arasında Kadın Girişimciliği İçin İşbirliği Protokolü İmzalandı

İstanbul Gedik Üniversitesi ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) arasında önemli bir işbirliği protokolü imzalandı. Türkiye’nin ilk kadın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Esin Güral Argat, İstanbul Gedik Üniversitesi Kadın Girişimciliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGİMER) ile yapılan işbirliği protokolü için Gedik Holding’te Mütevelli Heyet Başkanı Hülya Gedik ve Rektör Prof. Dr. Ahmet Kesik tarafından ağırlanarak imza törenine katıldı.

İmzalanan protokolle, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Girişimcilik Ofisi’nin çalışmaları kapsamında, girişimcilik ekosisteminin güçlendirilmesi ile ilgili Kadın kaynakçı eğitimleri ile birlikte , İstanbul Gedik Üniversitesi Kadın Girişimciliği Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin eğitimler, seminerler, mentorluk, etkinlikler ve danışmanlık gibi hizmetlerde işbirliği yapılması kararlaştırıldı.

İmza törenine, KAGİMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayşin Şişman, KUTSO Genel Sekreteri Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil ve Kadın Girişimcilik Ofisi Sorumlusu Tuba Katırcı da katıldı.

İstanbul Gedik Üniversitesi Kadın Girişimciliği Uygulama ve Araştırma Merkezi, kadınlara yönelik dijital girişimcilik eğitimleri ile Yalova ve Kütahya ile birlikte İstanbul dışında da kadın girişimcilere ve girişimci adaylarına destek olmaya devam ediyor.

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?