28 Haz 2018

İstanbul Alman Konsolosluğunda Verilen Resepsiyona Katıldık

İstanbul Alman Konsolosluğunda Yeni DAAD Bursiyerleri İçin Verilen Resepsiyona Katıldık

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Zafer Utlu ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haydar Özpınar ile birlikte İstanbul Alman Konsolosluğunda yeni DAAD bursiyerleri için verilen resepsiyona katıldılar.

Resepsiyonda Rektörümüz Prof. Dr. Zafer Utlu Almanya İstanbul Başkonsolosu Dr. Georg Birgelen ve DAAD Direktörü Dr. Volker Schmidt ile görüşerek İstanbul Gedik Üniversitesi hakkında bilgi vermiştir. DAAD Ekibiyle yapılan görüşmede İstanbul Gedik Üniversitesi ile DAAD arasında Alman Üniversiteleri ile ortak programlar ve ikili danışmanlık sistemlerin kurulması  ve yakın işbirliği yapılması konularında görüş birliğine varılmıştır.

Rektörümüz Prof. Utlu işbirlikleri konusunu detaylı görüşmek üzere DAAD Başkanı Dr. Schmidt’i  Üniversitemize davet etmiştir.