22 Eyl 2023

INTERNATIONAL JOURNAL OF NEW FINDINGS IN ENGINEERING, SCIENCE AND TECHNOLOGY (IJONFEST) YAYIN HAYATINA BAŞLADI

Editörlüğünü Doç. Dr. Redvan Ghasemlounia’nın yürüttüğü International Journal of New Findings in Engineering, Science and Technology (IJONFEST), yedi araştırma makalesi ile yayın hayatına güçlü bir giriş yaptı.

Dergi; mühendislik, bilim ve teknoloji alanlarında teorik bilgiler sunarak araştırmacılara, mühendislere, bilim insanlarına ve bundan yararlanabilecek herkese hizmet etmek amacındadır.

Uluslararası yayın olma özelliği taşıyan IJONFEST, Mühendislik Fakültesi bünyesinde yılda iki kez, İngilizce dilinde ve hakemli olarak yayımlanmaya devam edecektir. Makale başvurularını ise DergiPark üzerinden alacaktır.

IJONFEST’in ilk sayısının tam dosyasını incelemek için tıklayınız.