28 Nis 2021

IJEASS HAZİRAN 2021 SAYISI İÇİN MAKALE ÇAĞRISI

Değerli Araştırmacılar,

İstanbul Gedik Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi bünyesinde yayımlanmakta olan International Journal of Economics, Administrative and Social Sciences’ın (IJEASS) yeni sayısı (Haziran 2021) için makale kabulü devam etmektedir.

IJEASS yılda iki kere yayımlanan, açık erişimli hakemli akademik dergidir. Yayın dili Türkçe ve İngilizcedir. Ekonomi, işletme, uluslararası ticaret, finans, yönetim, pazarlama, psikoloji, sosyoloji, uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi, kamu yönetimi, hukuk ve ilgili alt-alanlarda çalışmalara yer vermektedir. Dergi özgün araştırma ve teorik makaleleri, istatistiksel analizleri, örnek olayları ve kitap eleştirilerini yayımlamaktadır.

Derginin geçmiş sayılarına ve yayın-yazım kurallarına https://dergipark.org.tr/en/pub/ijeass adresinden erişebilirsiniz.

Çalışmalarınızı değerlendirme sürecine alınmak üzere DergiPark üzerinden makale gönderimi yapabilirsiniz.

Yapacağınız değerli katkılar için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

IJEASS Yayın Kurulu