23 Şub 2018

IEEE Öğrenci Kulübü’nden Yeşil Enerji Zirvesi

Üniversitemiz Elektrik Elektronik Mühendisliği  öğrencilerinin kurmuş olduğu IEEE Gedik Öğrenci Kulübü “Yeşil Enerji Zirvesi” düzenledi. Borusan EnBW,  Pem Proactive Energy Management ve Vat Enerji firma yetkililerinin ağırlandığı etkinlik, üniversitemiz Rektörü  Prof. Dr. Zafer Utlu’ nun açılış konuşmasıyla başladı. Kulüp Danışmanı Prof. Dr. Feriha Erfan Kuyumcu’nun zirveyle ilgili konuşması sonrasında Borusan EnBW  Elektromekanik Mühendislik Müdürü Batur Yenmez , ülkemizde rüzgâr enerjisinin kapasitesini ve bu konudaki yürütülen çalışmaları anlattı. Pem Proactive Energy Management firması Genel Müdürü Şahin Bayram Güneş enerjisinin kullanım alanları ve teknolojileri hakkında bilgilendirme gerçekleştirdi. Vat Enerji firması Genel Müdür Yardımcısı Gökay Çomoğlu, enerji verimliliği uygulamaları konusuna değindi. Firma yetkilillerinin güncel enerji konularındaki konuşmaları öğrenciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. IEEE Gedik Öğrenci Kulübü etkinlik sonunda firma yetkililerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek kendilerine TEMA Vakfı Kartı taktim ettiler.