23 Kas 2015

Hülya Gedik’e Yaşam Boyu Başarı Ödülü

İş Dünyası ve Yöneticilik Konferansı kapsamında Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü tarafından bu yıl 5.’si Gedik Holding ve Gedik Kaynak ana sponsorluğunda düzenlenen İş Dünyası Ödülleri, 21-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirildi.

İş Dünyası’nın önemli isimlerini bir araya getiren ödül gecesinde bu yıl Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Gedik, Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nün sahibi oldu.

Ödüller “Management Study with Executives” (MSE) iş dünyası, yöneticilik ve liderlik konferansı kulüp üyeleri ve mezunları tarafından anketler sonucu belirlendi.

Aynı zamanda konferans kapsamında Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik öğrencileri ile bir araya gelen Hülya Gedik  iş dünyasında başarılı olmanın ipuçlarını gençlerle paylaştı. Hülya Gedik, “bir ülkenin asıl zenginliği o ülkenin potansiyel beyin gücüdür” diyerek, ülke olarak sıçrama yapmakta Ar-Ge, Girişimcilik ve İnovasyonun önemli olduğunu belirtti.

Konferans boyunca stant açan Gedik Holding, Gedik Kaynak ve İstanbul Gedik Üniversitesi, firma, iştirakler ve GEDİK Eğitim Vakfı bünyesinde gerçekleştirilen IIW Uluslararası Kaynak Mühendisliği Eğitimleri konularında öğrencilere bilgiler verdi ve sosyal medya kullanımı üzerine bir Case Study düzenledi.

http://www.hurriyet.com.tr/begumhan-dogan-faralyali-yilin-is-kadini-odulunu-aldi-40017124