8 Mar 2021

Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. F. Kerim Atamer, Av.Nazan MOROĞLU’na Plaket Takdim Etti

İstanbul sözleşmesi, toplumsal cinsiyet roller tanımı, ev içi şiddet, cinsel kimlik gibi bir çok konunun masaya yatırıldığı Tarihin Derin Sırları- 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Özel programında, Prof. Dr. Berin ERGİN’in moderatörlüğünde İstanbul Barosu Başkan Yardımcısı Av. Nazan MOROĞLU, Doç. Dr. Gülsün Ayhan AYGÖRMEZ ve Arş Gör. Elif Naz ÇİFTÇİ birlikteydi.

8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında İstanbul Gedik Üniversitesi Hukuk Fakültemize konuk olan Sayın Avukat Nazan MOROĞLU’na 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özelinde Prof. Dr. Berin ERGİN ve Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr.  F. Kerim ATAMER plaket takdim etti.