29 Nis 2014

GÜSBUİK’TEN Kartal Belediyesi’ne Ziyaret

Gedik Üniversitesi Sosyal Bilimler ve Uluslararası İlişkiler Kulübü Başkanı Oğuzhan Gökgöz ile Kulüp Başkan YardımcısıYavuzhan Yılmaz, Sosyal Faaliyetler koordinatörü Ertuğrul Burak Özkök, Halkla İlişkiler Koordinatörleri İdil Gökçe Gündoğan ve Elif Kilit,  Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz‘ü makamında ziyaret etti.

30 Mart yerel seçimlerinde yeniden Kartal Belediye Başkanı seçilen Op. Dr. Altınok Öz’ü tebrik eden öğrenciler, Başkan Öz’e tekrar aday olma süreci hakkında sorular sordular. Öğrencilerle yakından ilgilenen ve sorularını tek tek yanıtlayan Başkan Altınok Öz, “Siyaset sadece kitaplardan okumakla olmaz. Siz de bölümünüz gereği bir siyasi kurumda faaliyet göstermelisiniz. İyi ya da kötü, yapılan çalışmaları görmelisiniz ve tahlil yeteneğiniz gelişmeli” dedi. Üniversite öğrencileriyle sohbet etmekten keyif aldığını belirten Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, öğrencilere, Osmanlı İmparatorluğu’nun fetih stratejisine ilişkin sorular yöneltti ve faydalanmaları için Murat Çulcu’nun “Marjinal Tarih Tezleri” adlı kitabını takdim etti. Başkan Altınok Öz, öğrencilere, kitabı bitirdiklerinde kendileriyle tekrar görüşmek istediğini dile getirdi. Gedik Üniversitesi öğrencileri de Başkan Altınok Öz’e, kendileriyle yakından ilgilendiği ve keyifli sohbeti için teşekkür ettiler.