9 Oca 2015

GÜSBUİK II. Gençlik Tartışmalarına Katıldı

Bu yıl 2.si düzenlenen ve 45 farklı üniversitenin kulüp bazında temsil edildiği II. Gençlik Tartışmaları Beykent Üniversitesi’nde yapıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, MHP Kütahya Milletvekili Alim IŞIK ve çok sayıda milletvekili ve akademisyenin katıldığı programda Gedik Üniversitesi’ni temsilen Sosyal Bilimler ve Uluslararası İlişkiler Kulübü yer aldı.

Gedik Üniversitesi Sosyal Bilimler ve Uluslararası İlişkiler Kulübü(GÜSBUİK) ve Gedik Üniversitesi Kulüpler Birliği başkanı Oğuzhan GÖKGÖZ, “Eğitim Politikaları ve Sonuçları” adlı oturumda konuşma yaptı ve oturumun sonunda Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Alim IŞIK’ın elinden bir de plaket aldı.