9 Haz 2016

Gedik Üniversitesi Su Sporları Kampı

Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde  Prof. Dr. Hasan Kasap’ ın idaresindeki Doğa Sporları Dersi kapsamında gerçekleştirilen “Su Sporları Kampı” bu yıl 22-28 Mayıs 2016 tarihlerinde Marmaris/Hisarönü UCPA tesislerinde gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimiz kampta katamaran, rüzgar sörfü, kitesörf, deniz kanosu, stand up paddle, bisiklet ve doğa yürüyüşü etkinliklerine aktif olarak katılmışlar ayrıca teori dersler de almışlardır. Günde 4 saat eğitim alan öğrencilerimiz boş vakitlerini de dinlenerek ve eğlenerek değerlendirmişlerdir. Kamp koordinatörlüğünü Yrd. Doç. Dr. Özgür Nalbant ve yardımcılığını da Araş.Gör.Meriç Ödemiş’ in yaptığı kampa 55 öğrencimiz katılmıştır.

Daha önce deneyimi olan öğrencilerimiz kendilerini geliştirmeye çalışmışlar, ilk defa katılan öğrencilerimiz de yeni spor dallarıyla tanışma imkanı bulmuşlardır. Başarılı bir kamp geçiren öğrencilerimize katılım belgeleri kamp sonrasında verilmiştir.