24 Ara 2012

Gedik Üniversitesi Öğrencileri Kuşaklar Buluşması Organizasyonunun Üçüncüsünü Gerçekleştirdi

Gedik Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Öğrencileri, “Kuşaklar Buluşması” adı altındaki 3. Etkinliklerini gerçekleştirdiler. Bu anlamlı organizasyonda 300 öğrenci bölgede bulunan 100 huzurevi sakinini ve velilerini konuk ettiler.

14 Aralık Cuma günü Cevizli Fatih düğün salonunda gerçekleşen organizasyona gelen büyüklerimiz keman eşliğinde güllerle karşılandı.  Gedik Üniversitesi öğrencileri, eğlencede müzik grupları ve profesyonel dansçılar salsa gösterisi yaparak büyükleri ile birlikte hoşça vakit geçirdiler. Etkinlik sonunda büyüklerimiz kendileri için hazırlanan 7 katlı yılbaşı pastasını kestikten sonra memnuniyetlerini öğrencilerimize belirterek mutlu bir şekilde organizasyondan ayrıldılar. Yılda bir kez de olsa yaşlılarımızı hatırlayarak birkaç saat eğlenceli anlar yaşatmak isteyen sosyal sorumluluk bilincinin farkında olan öğrencilerimizi tebrik ederiz.