14 Eki 2025

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Yüksek Lisans Öğrencileri UGTAK’25’e Katıldı

İstanbul Gedik Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Programı öğrencileri, danışmanları Doç. Dr. Nihan YARMACI GÜVENÇ ile birlikte hazırladıkları bilimsel bildirilerinin sunumlarını 9. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi’nde gerçekleştirdiler.
Kayseri Üniversitesi ev sahipliğinde 9–11 Ekim 2025 tarihleri arasında Kayseri’de düzenlenen kongrede tezli yüksek lisans öğrencilerimiz,
  • Havva Şeyda DEMİRHAN, “Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık Alanında Yapılan Bilimsel Çalışmaların Bibliyometrik Analizi” başlıklı bildirinin sunumunu,
Öğrenciler, çalışmalarıyla hem İstanbul Gedik Üniversitesi’nin akademik üretkenliğini ulusal ve uluslararası düzeyde temsil etmiş hem de gastronomi alanında yürütülen yüksek lisans araştırmalarının niteliğini gözler önüne sermiştir.
Üniversitemizi başarıyla temsil eden öğrencilerimizi ve danışmanları Doç. Dr. Nihan YARMACI GÜVENÇ’i tebrik ederiz.