Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü GastroEkonomi Zirvesine Katıldı
İstanbul Gedik Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Bölüm akademisyenleri Dr. Öğr. Üyesi Ela Nazlı Köz ve Arş. Gör. Sinem Turan rehberliğinde 8 Ekim 2025 tarihinde Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen GastroEkonomi Zirvesine katılım sağladı.
Zirve kapsamında gastronomi sektörünün önde gelen isimleri, akademisyenler ve girişimciler bir araya gelerek gastronomi ekonomisinin geleceğine, sürdürülebilirlik, inovasyon, yerel ürünlerin markalaşması ve gastronomi turizmi gibi konulara ilişkin görüşlerini paylaştılar. Öğrenciler, gastronomi alanına dair güncel gelişmeleri yakından takip etme fırsatı bulurken; sektör profesyonelleriyle bir araya gelerek deneyim paylaşımında bulundu, kariyer gelişimlerine katkı sağlayacak temaslar kurdu.