31
Tem
2025
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ ATÖLYE ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİ
Tercih ve Tanıtım Günleri kapsamında Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü atölye etkinlikleri 23, 24, 25 ve 26 Temmuz tarihlerinde Halil Kaya Gedik yerleşkesindeki uygulama mutfağında gerçekleştirildi.
Bölümümüz akademik kadrosu tarafından gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında aday öğrencilerimiz ve velilerine bölümün yapısı, eğitim içeriği ve olanaklar hakkında bilgiler verildi.
23 Temmuz 2025 Çarşamba günü Arş. Gör. Sinem TURAN ile Limonlu Cheesecake Atölyesi
24 Temmuz 2025 Perşembe günü Öğr. Gör. Büşra DİKEN ÇOLAK ile Fettuccine Alfredo Atölyesi
25 Temmuz 2025 Cuma günü Arş. Gör. Cansel YÜKSEL ve Şeyda Demirhan ile Limon Soslu Turta Atölyesi
26 Temmuz 2025 Cumartesi günü Arş. Gör. Seray EVREN ile Focaccia Atölyesi gerçekleştirildi.
Yayınlanma Tarihi: 31 Temmuz 2025