14
Kas
2025
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Akademisyenleri INGANT’25’e Katıldı
İstanbul Gedik Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü akademisyenleri Doç. Dr. Nihan YARMACI GÜVENÇ, Öğr. Gör. Büşra DİKEN ÇOLAK ve Arş. Gör. Seray EVREN 5–7 Kasım 2025 tarihleri arasında, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Turizm Fakültesi ev sahipliğinde; Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Kodolányi János Üniversitesi (Budapeşte), Trento Üniversitesi, São Paulo Üniversitesi ve Varna Yönetim Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilen 4. International Congress of New Generations and Trends in Tourism (INGANT’25) Kongresi’ne iki bildirinin sözlü sunumu ile katılım sağladı.
Kongrede Bölüm akademisyenleri tarafından hazırlanan
-
“The 4Ps of Ethnic Culture on the Plate” ve
-
“A Bibliometric Analysis of Research on Gastronomic Experience” başlıklı bildirilerin sözlü sunumu Öğr. Gör. Büşra DİKEN ÇOLAK tarafından gerçekleştirildi.
Alan yazına katkı sağlayan bildirilerinden dolayı akademisyenlerimizi tebrik ederiz.
Yayınlanma Tarihi: 14 Kasım 2025



