14 Kas 2025

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Akademisyenleri INGANT’25’e Katıldı

 İstanbul Gedik Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü akademisyenleri Doç. Dr. Nihan YARMACI GÜVENÇ, Öğr. Gör. Büşra DİKEN ÇOLAK ve Arş. Gör. Seray EVREN 5–7 Kasım 2025 tarihleri arasında, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Turizm Fakültesi ev sahipliğinde; Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Kodolányi János Üniversitesi (Budapeşte), Trento Üniversitesi, São Paulo Üniversitesi ve Varna Yönetim Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilen 4. International Congress of New Generations and Trends in Tourism (INGANT’25) Kongresi’ne iki bildirinin sözlü sunumu ile katılım sağladı.

Kongrede Bölüm akademisyenleri tarafından hazırlanan
Alan yazına katkı sağlayan bildirilerinden dolayı akademisyenlerimizi tebrik ederiz.