2 Ara 2022

Uluslararası Kaynak Enstitüsü 2022 Halil Kaya Gedik Ödülü Sahibi Dr. Ueyama’ya Ödül Töreni Düzenlendi

Dr. Ueyama, Japonya OTC Daihen Ar-Ge Müdürü ve Uluslararası Kaynak Enstitüsü 2022 Halil Kaya Gedik Ödülü Sahibi.

Dr. Tomoyuki Ueyama, 35 yıldır robotik sektöründe. Sektörü ve teknolojiyi geliştiren birçok yapıcı projeye imza attı.

Dün Healin Foods’da gerçekleştirilen ödül törenine Mütevelli Heyet Başkanımız Hülya GEDİK, Japonya İstanbul Başkonsolosu Sayın Keninci Kasahara, Japonya  Ekonomi Bölümü Konsolosu Sayın Saibo Hiroyuki  , DEİK Türkiye-Japonya İş Konseyi Başkanı Oğulcan Kemal SAGUN, Türk -Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  Bekir Sami Yılbaş, Rekörümüz Prof. Dr. Ahmet Kesik, Mühendislik Fakültesi akademisyenlerimiz ile GEDİK Holdig yöneticileri katıldı.