26 Kas 2019

Dr. Öğr. Üyesi Ruhcan Akil Radyo Gedik’e Konuk Oldu

21.11.2019 tarihinde, Gedik-Radyo yayınında, Gedik-Sanat Danışmanı Caner AKGÜN’ün radyo programına; Gedik Sanat ve Summart ortaklığıyla gerçekleşen “An-Anı” adlı serginin sanatçılarından, İstanbul Gedik Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Ruhcan Akil “Troya Önünde Atlar” çalışması kaynaklı Troya konusu ile konuk olmuştur. Radyo programının bir kısmında ise İstanbul Gedik Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileri ile birlikte mitoloji üzerinden Gedik Sanat bünyesindeki sergiye uzanan sohbetleriyle radyo programına katkıda bulunmuşlardır. Teşvikiye’deki İstanbul Gedik Üniversitesi Yerleşkesini ziyaret ederek, Gedik-Radyo programının gerçekleştirildiği teknolojik ortam olan stüdyonun öğrenciler tarafından gözlemlenmesi ve deneyimlenmesi öğrencilerin mesleki uygulama alanlarını tanımaları açısından verimli olmuştur.