23 Haz 2021

Dr. Öğr. Üyesi Candan AYLA Uluslararası Sanat ve Tasarım Araştırmaları Kongresi ve Sergisi ‘ne (International Congress on Art And Design Research and Exhibition- ART&DESIGN-2021) katıldı.

Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Candan AYLA, NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ve KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ tarafından 21-22 Haziran 2021 tarihlerinde çevrimiçi düzenlenen Uluslararası Sanat ve Tasarım Araştırmaları Kongresi ve Sergisi ‘ne (International Congress on Art And Design Research and Exhibition- ART&DESIGN-2021) , özgün eseri ( Kanser Hücresi ) ile katılmıştır. Sergiye 21 Haziran – 21 Temmuz 2021 tarihleri arasında aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

Online Sergi için TIKLAYINIZ